Previous
Next

TRANSPORT

kosovë, shqipëri, maqedoni, Mal të zi

PAGESA TË SIGURTA

100% pagesa të sigurta

MBËSHTETJE

24/7 Live Chat

GARANCION

Garancionin nga prodhuesit

Profesionale

Ne ju ofrojmë mjete të fuqishme për të menaxhuar ngarkesat e rënda të punës.

Fuqishme

Produkte cilësore që janë të besueshme dhe të përshtatura për nevojat tuaja.

Memorie e kompjuterit për konsum të ulët të energjisë edhe në mbi ngarkesë ekstreme

Produktet më të shitura

Solid State Drives

Porosit SSD me zbritje deri 20%

Produktet më të shitura

Aksesorë

Aksesorë për telefonin tuaj!

Zbritje në teknologji

Laptop, Kompjuter, Telefon, Tablet

të brendit të njohur Dahua

ARRITJE TË REJA

X